Pagina's

dinsdag 6 september 2011

Welkomwoordje

Welkom, welkom beste leden, sympathisanten en toevallige voorbijgangers.
Dit is de nieuwe verzamelplaats van MTB De Pruine Proeken op het www. Uw favoriete mountainbikeclubje uit Herzele zag zich verplicht andere oorden op te zoeken op het internet. U zal trouwens merken dat er heel wat gewijzigd is ten opzichte van vorig jaar. Baggerseizoen 2012 belooft een grand cru-jaar te worden met een nieuwe spirit, nieuwe startplaats, nieuwe leden en met een aangepaste rittenkalender ( die nog moet worden opgemaakt ). Wees gerust, als er nog wijzigingen zouden komen, laten we u dat onmiddellijk weten via deze informatiesnelweg.
Wat is hetzelfde gebleven?: den tenue, het bestuur, de zondagritten en het aanvangsuur van 9 uur én uiteraard de vriendschappelijke sfeer tijdens en na de rit ( ook gekend onder de naam "nabespreking" of "après MTB" ) en uiteraard e wekelijkse verslagen.

Het is de betrachting van het bestuur om dit jaar de ritten zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen, met het nodige respect voor elk lid: getraind of niet, superconditie of nog in volle opbouw zijnde, gepatenteerd dronkaard of geheelonthouder: we willen dat elke Pruine Proek tevreden huiswaarts keert en aan moeder de vrouw kan zeggen: "volgende week weer"
Onze leuze: SAMEN UIT SAMEN OP CAFE !!!

1 opmerking: